Gemeente Barendrecht

Persbericht Gemeente Barendrecht

Wethouder Schreurs opent markt Carnisselande

BARENDRECHT (17 maart)- Op woensdag 26 maart is de officiële opening van de markt op het Markt- plein nabij het winkelcentrum Carnisse Veste. Wethouder Martin Schreurs zal op deze feestelijke dag de markt openen. Op woensdag 19 maart is de eerste dag van de markt die wekelijks van 9.00 tot 15.30 uur geopend is.

Na enige vertraging door de bouw en inrichting van het Marktplein gaat de markt van start. Op 26 maart neemt wethouder Martin Schreurs om 10.30 uur het woord en opent hij officieel de markt. Er zijn verschillende activi- teiten, ook voor kinderen, die worden verzorgt door Willem `De Zeeuwse Babbelaar'. Tussen 11.30 en 15.30 uur zorgt `The Rebound Jazz Paraders' voor de muziek. Er staan verschillende kraampjes met onder andere snoepwaren, dameskleding, noten, groente en fruit, planten en vers gebakken vis. U bent harte welkom om de feestelijke opening bij te wonen van de markt in Carnisselande.

Marktkooplui enthousiast
De marktkooplui hebben leuke aanbiedingen op de dag van de opening. Ze zijn erg enthousiast om te starten met de markt. Eén van de marktkooplui zegt: "We zijn erg verheugd om op deze nieuwe locatie een goede markt te bieden. Dit geeft ons extra stimulans". De marktkooplui begroeten u graag op de startdag van de markt op 19 maart en de officiële opening op woensdag 26 maart.

Noot voor de redactie,