Gemeente Geldermalsen

Themamarkt Gezondheid: Geldermalsen maakt werk van gezondheid!

18 maart 2008 - Donderdag 27 maart van 17.00-20.00 uur houdt Gemeente Geldermalsen een Themamarkt Gezondheid. De Themamarkt vindt plaats in het gemeentehuis aan de Kuipershof 2 in Geldermalsen. Iedereen is van harte welkom. Ook kinderen! Bezoekers kunnen gewoon even binnenlopen en rondkijken. Langer blijven mag natuurlijk ook. Gemeente Geldermalsen wil met de themamarkt de aandacht vestigen op de vele verschillende aspecten die van invloed zijn op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen.

Marktkramen
Er zijn enkele kramen met informatie voor jong en oud over geestelijke en lichamelijke gezondheid. Met dvds, folders en deskundigen die u van alles kunnen vertellen over:

* de mogelijkheden om mee te doen ook al heb je een probleem (Eigen Kracht-Conferentie),

* het nut van een consultatiebureau voor ouderen
* BOS (Buurt, Onderwijs en Sport). Vanuit het project buurtsport is er spelmateriaal voor kinderen om eens wat uit te proberen.
* Diëtiste van Eet en Leef, voor wie lekker wil eten en toch naar een gezond gewicht streeft.

Korte workshops
Er zijn drie verschillende workshops over Voeding en Ouderen, verslaving en de workshop Houd de stemming er in!

De workshops worden verzorgd door deskundigen zoals een voedingsspecialist, medewerkers van de Gelderse Roos en Iriszorg.

Burgerpanel
Tijdens de themamarkt introduceert Geldermalsen haar Burgerpanel. Een nieuw initiatief om mensen mee te laten denken over beleid. Wie zich aanmeldt als burgerpanellid maakt kans op een presentje!

Gratis gezonde hapjes en drankjes
Bezoekers kunnen een heerlijk gezonde hapje en drankje nemen. Bovendien zijn er recepten om mee te nemen en is er een bijzonder optreden.