Gemeente Baarn

Kom naar de open oefenavond van de Brandweer
brandweeroefening

Vrijwilligers bij de Brandweer doen belangrijk en zinvol werk. Ze verrichten levensreddende handelingen en verlenen hulp. Regelmatig hebben brandweervrijwilligers oefenavonden waarop de opgedane kennis wordt onderhouden en uitgebreid. Wie interesse heeft in het werk van de Brandweer kan een kijkje nemen bij één van die oefeningen. De eerstvolgende open oefenavond is op donderdag 27 maart a.s. van 19.30 tot 22.00 uur in de brandweerkazerne aan de Plataanlaan 2.

Op de open oefenavonden zijn er mensen van de Brandweer aanwezig die je rondleiden en voorlichten over het brandweerwerk. Je maakt geheel vrijblijvend kennis met alle facetten van het werk. Als je wilt is er uiteraard ook de mogelijkheid om je op te geven als vrijwilliger bij de Brandweer.

Vrijwilligers bij de Brandweer zijn mannen en vrouwen die bereid zijn te investeren in veiligheid en hulp te bieden aan de medemens daar waar dat nodig is. Natuurlijk kunt je dat niet zomaar. Als vrijwilliger wordt je opgeleid om deze taken goed en veilig uit te voeren. Voor de beschikbaarheid en de werkzaamheden ontvangen je een financiële vergoeding. Het werk bij de Brandweer is goed te combineren met een betaalde baan in Baarn of met werk thuis.