Gemeente Winschoten


Starthandeling pilot-project drainage Beverhof

Deze maand start de gemeente Winschoten met het aanleggen van een drainageleiding achter 14 woningen aan de Beverhof. Het betreft een pilot-project in het kader van de wateroverlast in de Parkwijk. Door het opstarten van verschillende projecten wil de gemeente de wateroverlast in deze wijk verminderen.

De gemeente nodigt bewoners en omwonenden van de Beverhof uit voor de starthandeling van dit project...

Op donderdag 27 maart om 10.00 uur heet de gemeente bewoners en omwonenden van harte welkom voor een kop koffie en uitleg over het project in de kinderboerderij in het Stadspark van Winschoten. Hier zal tevens kort stilgestaan worden bij mogelijke andere maatregelen.

Om 10.15 uur is het vertrek van de kinderboerderij naar de Beverhof, waar wethouder H. Jansema de starthandeling zal verrichten. Na de starthandeling wordt in de kinderboerderij het glas geheven op een, hopelijk, succesvol verloop van het drainageproject en mogelijke andere maatregelen. Bewoners en omwonenden die aanwezig willen zijn kunnen dit telefonisch doorgeven aan mevrouw E. van der Zanden, 481134, of mailen naar e.zanden@winschoten.nl.