PERSUITNODIGING: Informele persbijeenkomst milieubeleid Connexxion

25/03/2008 18:27

Connexxion Nederland NV

PERSUITNODIGING

Datum: 25 maart 2008
Kenmerk: HO/ 08.015

Informele persbijeenkomst over milieubeleid Connexxion

Graag nodigen wij u uit om op 27 maart met onze CEO, Peter Kortenhorst te praten over milieu en openbaar vervoer. Hoe meer mensen collectief gaan reizen hoe minder schadelijke uitstoot voor de leefomgeving. Maar wat is nu de beste brandstof en wat is het milieubeleid van Connexxion? In een informele sfeer wil bestuursvoorzitter Peter Kortenhorst onze visie met u delen en u in staat stellen om met onze gasten in discussie te gaan.

Programma:


- Welkom door Peter Kortenhorst en presentatie over milieubeleid Connexxion.


- Wubbo Ockels met zijn visie op de toekomst van milieu en openbaar vervoer. Wat moet er gebeuren op macroniveau?


- Ewald Breunesse van Shell, Manager Energie Transities, presenteert de resultaten van het project 'Gas to Liquid' (GTL) welke gehouden is in Delft met de stadsbussen van Connexxion.


- Mogelijkheid tot het stellen van vragen.

De bijeenkomst wordt gehouden op het hoofdkantoor van Connexxion, Marathon 6 in Hilversum en begint om 11.00 uur. De bijeenkomst wordt rond 13.30 uur afgesloten Voor een lunch wordt gezorgd.

U kunt zich aanmelden voor de persbijeenkomst via email: h.opmeer@connexxion.nl

//////////////////////////////////////////////

Connexxion, onderdeel van Transdev+Connexxion, is marktleider in het regionaal personenvervoer in Nederland. Zij heeft haar vervoersactiviteiten georganiseerd in de onderdelen Openbaar Vervoer, GVU, Hermes, Novio, Taxi Services, Tours en Water. Dochteronderneming Techno Service Nederland verricht onderhoud aan bussen en vrachtwagens. De totale omzet in 2007 bedroeg ruim 1 miljard euro. Connexxion telt 14.259 medewerkers. De vloot van Connexxion bestaat uit 3.406 bussen, 190 touringcars, 3.868 taxi's en taxibussen, 30 ambulances, 27 trams, 27 vaartuigen en 7 treinen.





http://www.connexxion.com