Tarzan trakteert apen in Nederland op apengebak

27/03/2008 09:30

Joop van den Ende Theaterproducties

De musical Tarzan viert vandaag zijn eerste verjaardag. Precies een jaar geleden was de eerste voorstelling van deze spectaculaire musical te zien in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Een jaar later zijn er al ruim 825.000 kaarten verkocht, heeft Tarzan twee musicalawards op zijn naam staan en werd het castalbum van de musical goud. Tarzan overtreft op dit moment successen als The Phantom of The Opera , Miss Saigon en The Lion King en is daarmee de meest succesvolle musical in de Nederlandse musicalgeschiedenis. Ter gelegenheid van deze feestelijke eerste verjaardag trakteren Chantal Janzen (Jane), Ron Link (Tarzan), Jeroen Phaff (Korchack), en Clayton Peroti (Tark) vandaag de gorilla's in Artis in Amsterdam en de loslopende 'doodshoofdaapjes' in Apenheul in Apeldoorn op apengebak.

De castleden van Tarzan voelen zich nauw verbonden met de gorilla's. Hun choreografie en vliegbewegingen in de show zijn gebaseerd op de bewegingen van echte gorilla's. Avond aan avond kruipen zij in de huid van deze intrigerende dieren. De cast van Tarzan zal daarom niet alleen de apen in Artis en Apenheul trakteren ter gelegenheid van de eerste verjaardag. Ook de apen in Dierenpark Emmen en in Safaripark Beekse Bergen kunnen rekenen op gebak.

Tarzan vertelt het spectaculaire verhaal van een jongen die zijn afkomst zoekt en een hartstochtelijke liefde vindt. Het is een musical over familie, vriendschap en wilskracht. Tarzan is acht keer per week te zien in het Fortis Circustheater Scheveningen (di. t/m za. 20.00 uur / zo. 19.00 / matinee za. 14.30 uur & zo. 14.00 uur). De kaartverkoop is nu geopend open tot eind 2008. Reserveren via TopTicketLine 0900 - 300 5000 (45 cpm) / www.musicals.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/