Gemeente Boxtel

Gezocht: deelnemers proe...Commissie Bezwaarschrift...Wijziging legestarieven ...Bewaarde Land Excursie v...Bewonersavond Centrum - ...Vergadering Dorpsraad Li...Takkenronde op 1 aprilBouw 11 appartementen vo...Werkzaamheden A2 - afrit...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluiten bouwen ...Bouwen met vrijstellingAanvragen kapvergunningAanvragen sloopvergunninAanvraag uitwegvergunnin... Bouw 11 appartementen voor starters

Op de locatie van de voormalige Dansstudio Els en Kees, vlakbij het station, realiseert het Boxtelse Aannemersbedrijf Henk Troeijen 11 appartementen voor starters. Dit project omvat een parkeerkelder met autolift en 3 bouwlagen met appartementen. De grootte van de appartementen varieert van circa 52 m² tot circa 90 m².

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Elk appartement beschikt over een woonkamer, open keuken en slaapkamer. Enkele appartementen beschikken over 2 slaapkamers en balkon. Daarnaast heeft elk appartement een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. De prijzen voor de appartementen zijn vanaf EUR 169.860,- vrij op naam.

Informatieavond Dit bouwproject met de naar Two Step staat centraal tijdens een informatieavond op woensdag 2 april 2008 in de raadzaal van het gemeentehuis, ingang aan de Dr. Van Helvoortstraat. Het programma van deze bijeenkomst, die om 19.30 uur begint, ziet er als volgt uit: * inleiding door wethouder Ger van den Oetelaar * informatie over de appartementen door architect Hans van Stekelenburg * informatie over de bouwwerkzaamheden door aannemer Henk Troeijen * informatie over de inhoud van de verkoopprocedure door makelaar Theo van Krieken * informatie over financieringsmogelijkheden * gelegenheid om vragen te stellen.

Brochure met inschrijfformulieren De brochure met informatie over dit bouwplan en inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Van Krieken Makelaardij, (0411) 633404.

27-03-2008
---