Gemeente Boxtel

Gezocht: deelnemers proe...Commissie Bezwaarschrift...Wijziging legestarieven ...Bewaarde Land Excursie v...Bewonersavond Centrum - ...Vergadering Dorpsraad Li...Takkenronde op 1 aprilBouw 11 appartementen vo...Werkzaamheden A2 - afrit...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluiten bouwen ...Bouwen met vrijstellingAanvragen kapvergunningAanvragen sloopvergunninAanvraag uitwegvergunnin... Ontwerpbesluiten bouwen met vrijstelling

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat van vrijdag 28 maart 2008 tot en met donderdag 8 mei 2008 de volgende ontwerpbesluiten voor het verlenen van vrijstelling ter inzage liggen voor het bouwen van:

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

* een woning met bijgebouw op de locatie Munselse Hoeve 18; * een carport op de locatie Einsteinstraat 23; * een carport op de locatie Einsteinstraat 25; * het vernieuwen van de garage op de locatie Mijlstraat 89; * het bouwen van een erker aan de voorzijde op de locatie Europalaan 102.

Het betreft hier de vrijstelling als bedoeld in artikel 19, derde lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Inzage De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen van vrijdag 28 maart tot en met donderdag 8 mei 2008 ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis en zijn in te zien na telefonische afspraak met het secretariaat van de afdeling, (0411) 655249.

Zienswijzen Tot en met 8 mei 2008 kan een ieder schriftelijk zienswijze over een ontwerpbesluit naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Indien u mondeling uw zienswijze naar voren wilt brengen kan dit op afspraak. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

27-03-2008
---