Gemeente Boxtel

Gezocht: deelnemers proe...Commissie Bezwaarschrift...Wijziging legestarieven ...Bewaarde Land Excursie v...Bewonersavond Centrum - ...Vergadering Dorpsraad Li...Takkenronde op 1 aprilBouw 11 appartementen vo...Werkzaamheden A2 - afrit...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluiten bouwen ...Bouwen met vrijstellingAanvragen kapvergunningAanvragen sloopvergunninAanvraag uitwegvergunnin... Bewonersavond Centrum - Breukelen

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen gaat het College van burgemeester en wethouders ook dit jaar weer op bezoek in de verschillende wijken van Boxtel. Tijdens een bezoek staat het prettig leven in de wijk centraal. Het College wil graag bewoners van de wijken Centrum en Breukelen ontmoeten om met hen van gedachten te wisselen over de goede dingen in de wijk, maar zeker ook over de knelpunten en wensen die er zijn. Sinds een aantal jaren organiseert het Wijkteam Centrum Breukelen jaarlijks een bewonersavond. Dit jaar is dat op dinsdag 1 april 2008 om 19.30 uur in het Ursulagebouw, Sint Ursula.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

De burgemeester en de 4 wethouders zijn bij de avond aanwezig. Zij reageren dan op vooraf aangereikte onderwerpen. Na de pauze krijgen de bezoekers de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Het programma voor de bewonersavond op dinsdag 1 april 2008 ziet er als volgt uit: * 19.30 uur: welkom door wethouder A. van Aert * 19.35 uur: voorstellen College en Wijkteam - Leefbaarheid en gemeenschappelijke problemen in Centrum en Breukelen. Dit aan de hand van de bespreking van de uitslag van het Leefbaarheidonderzoek 2008. * 20.00 uur: burgemeester F. van Beers en wethouders A. van Aert, W. van Erp, G. van den Oetelaar en G. Wouters bespreken de onderwerpen die zijn ingediend * 20.30 uur: pauze * 20.45 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen aan burgemeester, wethouders en leden van het Wijkteam en ervaringen uitwisselen met medebewoners * 21.30 uur: afsluiting

Vragen / wensen? Als u nog vragen of wensen heeft voor deze bewonersavond geef die dan vóór 30 maart 2008 even door aan Gijs Schampers, de wijkambtenaar van de gemeente Boxtel, (0411) 655815 of via e-mail gij@boxtel.nl.

27-03-2008
---