Gemeente Valkenswaard

Damianusdreef uitgesteld tot 20 april

Asfalteren Damianusdreef uitgesteld tot 20 april

De geplande asfalteringswerkzaamheden aan de Damianusdreef in Dommelen gaan niet door op zondag 30 maart. Gezien de weersverwachting zal het te koud (en waarschijnlijk ook te nat) zijn om de deklaag van zeer stil asfalt op de rijbaan te kunnen aanbrengen. Het werk is uitgesteld tot zondag 20 april aanstaande. De werkzaamheden vinden dan plaats van 07.00 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds. Tijdens het werk zijn steeds gedeelten van de weg afgesloten voor verkeer. Dit betekent dat weggebruikers die hele dag rekening moeten houden met ernstige verkeershinder op de Damianusdreef.

Gewijzigde route bus

Het openbaar vervoer zal op 20 april niet over de Damianusdreef rijden. De 3 bushaltes aan de weg komen tijdelijk te vervallen. De bussen keren om op de rotonde Tienendreef-Damianusdreef. Ter hoogte van de rotonde zal een noodhalte zijn.

Omleiding verkeer voetbalvelden

Het verkeer van en naar de voetbalvelden van RKVV Dommelen wordt omgeleid. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Voor meer informatie over de werkzaamheden aan de Damianusdreef kunt u contact opnemen met de heer C. Dekkers, afdeling leefomgeving, telefoon: (040-) 2083 634.