Gemeente Roermond

Verrassende ontmoetingen tijdens Meet & Greet Productiehuis

Meet & Greet in het productiehuis Afgelopen dinsdag 18 maart vond in het Productiehuis de eerste Meet & Greet plaats. Acht zeer gemotiveerde kandidaten kregen de kans zich, in gesprekken van maximaal 10 minuten te presenteren aan evenzoveel enthousiaste werkgevers. De meet and Greet was zeer geslaagd. Werkgevers waren blij verrast over het enthousiasme en de gedrevenheid van kandidaten en de werkzoekenden waren blij met de kans om 8 werkgevers op 1 dag te spreken.

Het doel was om kandidaten en bedrijven met elkaar in contact te brengen, een eerste indruk van elkaar te laten krijgen en wellicht verliefd op elkaar te laten worden. Dat is zeer zeker gelukt! In 8 gespreksrondes werden de gezichten achter cvs duidelijk en kregen werkzoekenden een eerlijke kans om te laten zien wat ze in huis hadden. Na de gespreksrondes was het tijd om op meer informele wijze te werken aan het netwerk tijdens een prima verzorgde lunch vanuit de keuken in het Productiehuis.

De positieve reacties van zowel de werkgevers als van de kandidaten hebben er voor gezorgd dat wordt onderzocht wanneer en op welke wijze dit initiatief een vervolg gaat krijgen. Eén van de ideeën is om meer branche gerichte Meet & Greets te organiseren.

De volgende werkgevers hebben deelgenomen aan de Meet & Greet:

Rockwool, Smurfit Kappa, APT Kurvers, ABN Amro Bank, G+S Industries, gemeente Roermond en een vertegenwoordiging van het Retailpark vanuit het CWI. Hieronder enkele reacties:

G+S Industries: "Genoten van de positieve reacties en de motivatie die uitstraalde van de werkzoekenden".

ABN AMRO: "Een positief gevoel door het enthousiasme en de gedrevenheid van kandidaten".

Rockwool: "Stuk voor stuk verassende ontmoetingen".

Gemeente Roermond: "Enthousiast potentieel".

Bedrijven die in contact willen komen met het Productiehuis kunnen zich melden bij het Werkgeversloket: (0475) 519055 / werkgeversloket@roermond.nl. Publicatiedatum: 27-3-2008 Bijgewerkt: 27-3-2008