Jaarverslag Noord- en Oost-Gelderland op internet

Regio Noord- en Oost-Gelderland, 27-03-2008 o Het jaarverslag 2007 van de politieregio Noord- en Oost-Gelderland is ook dit jaar weer 'online' te vinden op de site www.jaarverslagpolitienog.nl. "Hiermee geven wij inwoners, bestuurders en ondernemers uit onze politieregio, maar natuurlijk ook andere geĂŻnteresseerden buiten dit gebied, inzicht in onze resultaten en inspanningen in het afgelopen jaar", aldus de korpschef Mevrouw A. Roelofs.

In de vernieuwende vormgeving van het 'online jaarverslag' kunnen bezoekers zelf bepalen hoe ze op zoek gaan naar gebeurtenissen en cijfers. Alle informatie wordt namelijk ontvangergericht aangeboden. Aan de hand van een aantal themas (zoals inbraak en diefstal, verkeer etcetera) en bepaalde typen informatie (bijvoorbeeld gebeurtenissen, cijfers en beleid) informeren we op gemeentelijk niveau over gebeurtenissen en resultaten. Een mooie uitbreiding dit jaar is de toevoeging van videomateriaal van belangrijke zaken die in onze regio hebben gespeeld.

Roelofs: "Op deze manier kunnen de inwoners uit de regio meekijken hoe de politie Noord- en Oost-Gelderland het afgelopen jaar samen met haar inwoners en partners in veiligheid als brandweer en GHOR en anderen gewerkt heeft aan een veilige en leefbare woonomgeving."

Het online jaarverslag is te vinden onder www.jaarverslagpolitienog.nl.