Gemeente Wijk bij Duurstede

Uitnodiging bijeenkomst minimabeleid 27 maart a.s.

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst minimabeleid op donderdag 27 maart a.s. van 19.30 uur tot circa 22.00 uur in het gemeentehuis. De Lokale Cliëntenraad organiseert samen met de gemeente deze bijeenkomst waarvoor belangenorganisaties, andere betrokken partijen/personen en de gemeenteraad worden uitgenodigd. Tijdens de bijeenkomst wordt de evaluatie van het gevoerde minimabeleid besproken, alsmede de voorstellen/adviezen voor eventuele aanpassingen van het beleid.
Ook u bent van harte welkom om mee te denken en praten over het minimabeleid. Omdat minimabeleid over heel veel doelgroepen gaat, vindt de gemeente het belangrijk om vanuit verschillende invalshoeken te praten over dit onderwerp. De conclusies van de themabijeenkomst worden meegenomen bij het opstellen van nieuw beleid.

Achtergrond
Er is een effectrapportage minimabeleid opgesteld. Deze effectrapportage geeft inzicht in de gevolgen van het minimabeleid op het huishoudboekje van de minima. Een samenvatting van de conclusies van het rapport krijgt u bij aanmelding voor deze bijeenkomst toegestuurd.

Betrokkenheid Lokale Cliëntenraad en interviews sleutelfiguren De Lokale Cliëntenraad (LCR) speelt een belangrijke rol als het gaat om de ontwikkeling van het minimabeleid. De evaluatie van het minimabeleid heeft daarom plaatsgevonden in nauw overleg en in samenwerking met de LCR. Op basis hiervan zijn algemene opmerkingen en adviezen opgesteld. Ook deze ontvangt u na aanmelding voor de bijeenkomst.

Aanmelden
Indien u de bijeenkomst wilt bijwonen, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 18 maart a.s. aan ons door te geven, zodat wij u het programma, de bijlagen en aanvullende informatie kunnen toesturen. U kunt zich per email aanmelden bij mw. Hilde Klappe: hklappe@wijkbijduurstede.nl of via tel.595 595 (op dinsdag, donderdag, vrijdag).

Vragen?
Als u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met mw. Hilde Klappe of mw. Mariska Romijn, via bovenstaand telefoonnummer.
* Definitief vergelijkend rapport.pdf

* Definitief rapport Wijk.pdf

* Definitieve werving leden LCR maart 2008.doc
* Definitief programma.doc