Ingezonden persbericht


Alcatel-Lucent organiseert webpersconferentie over doorbraak in IP-routing

Hilversum, Rijswijk, 21 maart 2008 - Alcatel-Lucent (Euronext en NYSE: ALU) organiseert op donderdag 27 maart 2008 een webpersconferentie over een doorbraak in IP-routingtechnologie. Dankzij deze nieuwe technologie is beter in te spelen op de toenemende vraag naar geavanceerde breedbanddiensten.

De webconferentie vindt plaats op 27 maart 2008 om 15.00 uur. Inleider en gastheer is Basil Alwan, president van de IP-activiteiten van Alcatel-Lucent.

Voor toegang tot de conferentie zijn de volgende gegevens van belang:

Deelnemerscode: IP Strategy

Inbelnummer + 1 210-234-0000

Webcast URL: http://alcatel-lucent.acrobat.com.webcast/

Journalisten kunnen na afloop van de webcast vragen stellen via press@alcatel-lucent.com onder vermelding van webpersconferentie.

De persconferentie is na te luisteren op de website van Alcatel-Lucent op http://alcatel-lucent.acrobat.com/webcastreplay/

###

Over Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent levert oplossingen die serviceproviders, ondernemingen en overheden wereldwijd in staat stellen om spraak-, data- en videocommunicatiediensten aan eindgebruikers aan te bieden. Als een leider op het vlak van vaste, mobiele en geconvergeerde breedbandnetwerken, IP-technologieën, applicaties en services biedt Alcatel-Lucent end-to-end oplossingen die fascinerende communicatiediensten voor de mensen thuis, op het werk en onderweg mogelijk maken. Met activiteiten in meer dan 130 landen is Alcatel-Lucent een lokale partner met een wereldwijd bereik. Het bedrijf heeft het meest ervaren wereldwijde servicesteam in de sector en een van de grootste research-, technologie- en innovatieorganisaties in de telecomsector. Alcatel-Lucent realiseerde in 2006 een gecombineerde pro-formaomzet van 18,3 miljard euro en het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs.

Voor meer informatie zie www.alcatel-lucent.com.