NEN


Javascript Menu by Deluxe-Menu.com

NEN congres "Facility management in Europa!" donderdag 27 maart 2008, Utrecht

I

Facility Management in Europa!

datum: 27-03-2008 locatie: Capgemini Utrecht

Standaardisatie is in Nederland sterk ontwikkeld, ook in Facility Management. Onze rol in Nederland maar ook in Europa is toonaangevend. Maar, bent u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en visies. Vier nieuwe Europese standaarden, die binnenkort verschijnen, raken onze NEN 2748 en 2745 en de NTA 8101. Maar beschrijven ook kwaliteit, processen en ... de facilitaire meter.

De tijd dringt, de nieuwe Europese visies op Facility Management beïnvloeden U meer dan u denkt en op ons symposium u kunt uw expertise inbrengen en zo invloed uitoefenen op de nieuwe Europese norm!!

Download de congresfolder voor alle informatie en het dagprogramma

Kosten
De symposiumprijs is ¤ 425,-- (excl. BTW) inclusief alle symposiumdocumentatie, koffie, thee, lunch en een drankje na afloop. FMN, IFMA-leden, en vroegboekers (vóór 21 februari 2008) betalen slechts ¤ 375,-- (excl. BTW).

Studententarief
Voor studenten aan de opleiding Facility Management hanteren wij een speciaal tarief van ¤ 150,-- (excl.BTW). Dit tarief geldt uitsluitend met meezending van een kopie van het inschrijvingsbewijs.

Aanmelden kan via dit formulier

Informatie
Meer informatie over uw registratie via NEN-Evenementen, Pauline van Rheeden, telefoon 015-269 01 47 of via email: evenementen@nen.nl

Hebt u inhoudelijke vragen, neem dan contact op met drs Wiene Wijnstra, normalisatie-adviseur via wiene.wijnstra@nen.nl of 015-269 03 22.