Gemeente Soest

Ontwerp-bestemmingsplan Soesterveen

Datum: 27/03/2008

Het ontwerp-bestemmingsplan Soesterveen 2008 is het eerste bestemmingsplan dat de gemeente Soest al in de ontwerpfase digitaal raadpleegbaar maakt.


* Raadplegen van het ontwerp-bestemmingsplan Soesterveen 2008 Zie het origineel


Hiermee loopt de gemeente vooruit op de eisen die de nieuwe Wet Ruimtelijke Ordening per 1 juli 2009 stelt aan de digitalisering van ruimtelijke plannen volgens nationale standaarden.

Digitale inspraak

Nieuw is daarnaast de mogelijkheid om digitaal te reageren op het plan. Vanaf 27 maart tot en met 7 mei 2008 is het mogelijk digitaal in te spreken op het ontwerp-bestemmingsplan Soesterveen 2008. Uitleg over het inspreken vindt u bij het
digitale ontwerp-bestemmingsplan. Uiteraard blijft het daarnaast mogelijk om per brief te reageren.

Verbeterde dienstverlening

Door het digitaal raadpleegbaar maken van bestemmingsplannen volgens nationale standaarden, verbetert de dienstverlening. Plannen worden duidelijker en onderling makkelijker vergelijkbaar: burgers en bedrijven kunnen zich snel een juist beeld vormen van de planologische mogelijkheden en beperkingen op een locatie.

Ook andere toekomstige bestemmingsplannen zullen digitaal raadpleegbaar worden, inclusief de mogelijkheid om digitaal in te spreken.

.