Ziekenhuisgroep Twente


---

Twenteborg nu ook in Medisch Centrum Nijverdal (26-03-2008)

Alles onder één dak

Almelo, 26 maart 2008 â De buitenpolikliniek en de prikpost van Twenteborg Ziekenhuis in Nijverdal zijn sinds kort gevestigd in de nieuwe vleugel van het Medisch Centrum Nijverdal. Patiënten uit Nijverdal en Hellendoorn kunnen hier voortaan terecht bij verschillende medisch specialisten en disciplines van Twenteborg Ziekenhuis. Patiënten worden in hun woonplaats geholpen en hoeven niet meer naar het ziekenhuis in Almelo.

De poli bestaat uit drie behandel-/spreekkamers en een wachtkamer. De specialismen dermatologie, neurologie, revalidatiegeneeskunde, cardiologie en de hartfalenverpleegkundige houden hier eens per twee weken of eens per maand spreekuren. Ook worden longfunctiemetingen verricht. De activiteiten zullen in de toekomst verder worden uitgebreid. De verwijzing naar de spreekuren in Medisch Centrum Nijverdal vinden plaats vanuit de poliklinieken in Twenteborg Ziekenhuis.

De buitenpoli en de prikpost zijn gevestigd in de nieuwe vleugel van het Medisch Centrum Nijverdal aan de Nijkerkendijk 38. De polikliniekruimten op de eerste verdieping, de prikpost op de begane grond. De prikpost is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 11.00 uur. Elke vrijdag is bovendien de röntgenbus beschikbaar.

De Ziekenhuisgroep Twente brengt met deze klantgerichte service de zorg voor de patiënt dichter bij huis. Vanuit de nieuwe huisvesting wordt intensief samengewerkt met de andere zorgaanbieders in het gebouw.

Zaterdag 5 april is er open huis in het gehele Medisch Centrum Nijverdal van 14.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Zij worden actief betrokken bij alle werkzaamheden in het Medisch Centrum.

---


---