Politie Zuid-Holland-Zuid

26/03 Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 27-03-2008

GEVALLEN
DORDRECHT Een 14-jarig meisje uit Dordrecht is op dinsdagmorgen 25 maart door de gladheid met haar fiets gevallen. Dit gebeurde in de Leeuwstraat. Ze liep een verwonding op aan haar hoofd en is per ambulance voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

VAST IN DE PAPIERVERSNIPPERAAR
HENDRIK-IDO-AMBACHT Een 11-jarige jongen heeft dinsdagmorgen 25 maart met twee vingers bekneld gezeten in een papierversnipperaar. De knul hielp zijn moeder in een pand aan de Olijfgaarde. Hij kwam door onbekende oorzaak vast te zitten. De brandweer moest er aan te pas komen om zijn vingers uit het apparaat te bevrijden. Ambulancepersoneel bracht de jongen naar het ziekenhuis waar gelukkig bleek dat hij geen letsel aan zijn vingers had.

PAASEI GESTOLEN
DORDRECHT Een 21-jarige vrouw uit Dordrecht is dinsdagmiddag 25 maart door de politie aangehouden in een winkel aan het Bagijnhof. Ze werd daar door winkelpersoneel betrapt op de diefstal van een paasei. De politie hield haar aan en zond haar na verhoor weer weg met een dagvaarding.

HUISELIJK GEWELD
SLIEDRECHT/DORDRECHT De politie heeft op dinsdagavond 25 maart een 46-jarige man uit Sliedrecht aangehouden in de Merwedestraat in Dordrecht. De politie kreeg melding van huiselijk geweld tussen echtelieden in een woning aan de Reigerlaan in Sliedrecht. Agenten namen poolshoogte en spraken het slachtoffer, de 41-jarige vrouw. Zij verklaarde dat haar man onder invloed van alcohol in de auto was gestapt en was weg gereden. Hij zou haar kort daarvoor aan het haar hebben getrokken en een bloedneus hebben geslagen. De politie traceerde de verdachte in Dordt waar hij al slingerend naar een supermarkt reed. De politie hield hem aan en nam hem een blaastest af. Hij blies 1 promille. De agenten brachten hem naar het politiebureau waar hij in verzekering werd gesteld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.