Ingezonden persbericht


Nieuwe Customer Operations Manager voor Schuberg Philis

Schiphol-Rijk, 27 maart 2008 - Schuberg Philis, leverancier van bedrijfskritische outsourcingsdiensten, heeft haar team uitgebreid met de benoeming van Maurice van der Meij als Customer Operations Manager.

Voordat Van der Meij zich aansloot bij Schuberg Philis werkte hij als Chief Information Officer (CIO) voor UPC in Boekarest. Als CIO was hij onder andere verantwoordelijk voor de implementatie bij UPC Roemenië van op het hoofdkantoor ontwikkelde applicaties en voor de integratie van de IT-afdeling van een recent aangeschaft (lokaal) bedrijf. Van der Meij heeft een Master in Informatica.

Voor zijn functie als CIO bij UPC Roemenië, was Van der Meij Senior Projectmanager Architecture & Solutions bij UPC. In deze rol heeft hij meegewerkt aan de pan-Europese implementatie van UPC's business application platform waarop onder andere de systemen draaien voor facturatie, CRM en voorraadbeheer. Gedurende de 8,5 jaar dat Van der Meij voor UPC heeft gewerkt, heeft hij diverse rollen vervuld zoals Projectmanager, Supply Chain Manager en in diverse grote outsourcingsdeals geparticipeerd.

Zijn motivatie is daarbij door de jaren heen altijd hetzelfde gebleven: het structureel verbeteren van de soms zeer bewerkelijke outsourcingsrelatie tussen klant en leverancier(s), door een langdurige samenwerking tussen alle deelnemers te realiseren.

Customer Operations Manager
Maurice van der Meij is benoemd tot Customer Operations Manager (COM) binnen het Schuberg Philis team. De COM is hét aanspreekpunt voor klanten en is eindverantwoordelijk voor de klanttevredenheid, het managen van het klantenteam en het laten uitvoeren van alle details uit het outsourcingcontract. Elk klantenteam bestaat uit tien tot vijftien senior engineers met ieder hun eigen specifieke kennis en ervaring.

Maurice van der Meij: "Schuberg Philis kiest nadrukkelijk voor een specifieke outsourcingmarkt. Zij zijn als geen ander bedrijf in staat gebleken échte relaties aan te gaan met klanten en partners, in plaats van de gemiddelde klant-leverancierverhouding. Schuberg Philis geeft mensen met gedegen ervaring zoals ik de ruimte om de rol van COM vorm te geven en tegelijkertijd mijn kennis en ervaring verder te ontwikkelen.'

Pim Berger, Managing Director bij Schuberg Philis: 'Wij zijn erg blij met de komst van Maurice in ons team. Hij deelt onze overtuiging dat klanten een betere dienstverlening rond de outsourcing van hun bedrijfskritische applicaties moeten en kunnen verwachten. En dat 100% uptime daarbij mogelijk is. Wij geloven dat dit alleen kan met de beste vakmensen en door lange termijn relaties aan te gaan met onze medewerkers, klanten en partners. Zodat we samen structureel goede oplossingen kunnen bouwen.

Over Schuberg Philis
Schuberg Philis is een innovatieve private onderneming en een belangrijke speler op het gebied van bedrijfskritische outsourcingdiensten. Schuberg Philis richt zich exclusief op bedrijfsapplicaties die een 24-uurs beschikbaarheid vereisen en garandeert 100% up-time voor deze systemen.