Politie Gelderland-Midden

Twee gewonden bij ongeval

Publicatiedatum: 27-3-2008 19:58:37

Arnhem - Bij een ongeval op de t-splitsing Koningsweg / Apeldoornseweg zijn donderdagavond twee mensen gewond geraakt. Omstreeks 18:45 uur botste door nog onbekende oorzaak een vrachtwagen met een personenwagen. Een motorrijder die achter de vrachtwagen reed, kon de remmende vrachtwagen niet meer ontwijken en reed tegen de achterkant van de vrachtwagen aan en werd door de lucht'gelanceerd'. Hij liep hierbij enkele kneuzingen op, maar hoefde voor zover bekend niet naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de personenwagen zijn met onbekend letsel per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Eén van de inzittenden zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. De traumahelicopter is wel ter plaatse geweest, maar bleek niet nodig te zijn.
De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. In verband met het onderzoek is de weg tijdelijk afgezet en is een omleiding ingesteld. De politie verwacht omstreeks 20:30 uur de weg weer vrij te kunnen geven.

Meer detailinformatie over o.a. de leeftijd en woonplaats van betrokkenen is op dit moment niet bekend en wordt morgen in de loop van de ochtend aangevuld.

Voor nadere informatie:
Piketvoorlichter Femke van Ottele
Politie Gelderland-Midden

026 376 3052 tot 20:30 uur

---