Ingezonden persbericht


DBS benoemt Angelina Scheper tot Senior Projectmanager

Amersfoort, 27 maart 2008 - DBS, ontwikkelaar van software voor personeelsadministraties en salarisverwerking, benoemt Angelina Scheper (36) tot Senior Projectmanager. In haar nieuwe functie is Scheper verantwoordelijk voor het managen van software-implementatietrajecten bij DBS-klanten. Scheper begeleidt de projecten van de initiatie- en implementatiefase tot en met de lancering en evaluatie, en leidt de projecten vanuit de leveranciersrol in goede banen. Daarnaast stuurt ze het projectteam vanuit DBS aan. Ze adviseert over de implementatiewijze en de inbedding van de nieuwe procedures en werkwijzen binnen de organisatie.

Voordat Scheper in dienst kwam bij DBS, werkte ze als Senior Projectmanager bij Getronics PinkRoccade. In deze functie was Scheper gedetacheerd bij banken en verzekeraars, waar ze de aanpassingen aan de backofficesystemen van verschillende verzekeraars begeleidde. Daaraan voorafgaand was Scheper zes jaar lang Projectmanager bij Unit 4 Agresso. Zij was hier onder meer verantwoordelijk voor de implementatie van verschillende applicaties bij middelgrote en grote organisaties.

"DBS is een organisatie waarin zowel het eigen personeel als de klant centraal staat", zegt Scheper. "Gebruikerstevredenheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Dat heeft een duidelijk positieve weerslag op de klanttevredenheid. Met een sterk productportfolio en een open visie is DBS voor mij een aansprekende onderneming waarvoor ik mij 200 procent zal inzetten."

####

Over DBS Talent & Salaris

Het personeels- en salarissysteem dat DBS heeft ontwikkeld, heet DBS Talent & Salaris. Het pakket kenmerkt zich door een grote flexibiliteit, waardoor de werking ervan op de wensen van iedere organisatie is af te stemmen. De flexibiliteit zorgt er ook voor dat DBS belangrijke wetswijzigingen (Wet verbetering Poortwachter, Wet Walvis) direct kan doorvoeren, zodat klanten altijd over een up-to-date systeem beschikken. DBS Talent & Salaris is bovendien zeer gebruiksvriendelijk, waardoor werknemers van bedrijven en organisaties snel met deze software overweg kunnen. De software is geïntegreerd met Microsoft Word, waardoor het maken van brieven en contracten zeer eenvoudig is. Overzichten van bijvoorbeeld ziekteverzuim, verlofregistratie en declaraties zijn eenvoudig uit te draaien.

Over DBS

DBS Business Solutions BV , gevestigd in Amersfoort, levert sinds 1994 personeels- en salarissystemen aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Inmiddels is het aantal organisaties dat gebruikmaakt van de software van DBS, gegroeid naar meer dan 1.000. Klanten zijn onder andere Carint, KLM Catering, SKIL, Thuiszorg Rotterdam en Woongroep Holland. DBS heeft 125 medewerkers.