Gemeente Kapelle

Boekbespreking schrijfster Janne IJmker

Op vrijdag 28 maart draagt schrijfster Janne IJmker voor uit eigen werk, dit wordt omkranst door zang van Talitha Nawijn en pianospel van Wichert-Jan Koopman. Met het boek dat zij deze avond bespreekt: Achtendertig nachten won Janne IJmker in maart 2007 de publieksprijs voor het christelijk boek.

Via deze roman komen vele grote levensvragen aan de orde, zoals het gevecht voor het leven tegen de daad van de moord, het Godsvertrouwen tegen menselijk wantrouwen en het verlangen naar vrijheid versus gevangenschap.

Kortom, Janne IJmker geeft ons een intieme inkijk in de menselijke emotie en roept vragen op naar de krachten achter de misdaad. De hoofdpersoon van het boek leefde werkelijk in het 18e eeuwse Drenthe.

De boekbespreking wordt gehouden in het gemeentehuis Kapelle, Kerkplein 1, aanvang 20.00 uur. De toegang is 5,00 (incl. koffie of drankje) Kaartverkoop: Gemeentehuis Kapelle (tel.: 333110) en bibliotheken Kapelle(tel.: 342460), Wemeldinge(tel.: 626020) en Bibliobus Schore. U kunt ook telefonisch reserveren.