Saxion Hogescholen
BR>

di 25 maart 2008

Saxion open dag in Deventer
/files/storage/mnc/gebouw_deventer.jpg

Op vrijdag 28 maart vindt er weer een open dag plaats op Saxion Hogescholen, locatie Deventer van 13.00 tot 17.00 uur. Onder de naam `Saxion Open' kunnen bezoekers terecht voor alle opleidingen van Saxion. Docenten en studenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken.

Op de informatiemarkt wordt informatie gegeven over alle opleidingen van Saxion, aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studieoriëntatie, kamers huren in Deventer, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever. Tijdens de open dag vindt er ook weer een speciale voorlichtingsronde plaats voor ouders van aankomende studenten onder de noemer `Uw kind in het Hoger Onderwijs'.

Nieuwe opleidingen en studieroutes

Op de open dag is volop informatie verkrijgbaar over de nieuwe opleidingen van Saxion: Toegepaste Psychologie, Stedenbouwkundig Ontwerpen, Sociaal Juridische Dienstverlening en Propedeuse Psychologische en Pedagogische Studies. Tevens is er voorlichting over de nieuwe studieroutes Human Information Design & Strategy en Creative Product Development.

Saxion als werkgever

Saxion Hogescholen is niet alleen een kennisinstelling, maar ook een grote werkgever. Saxion biedt een innovatieve en ontwikkelingsgerichte werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke initiatieven. Deze inspirerende omgeving wordt mede gecreëerd door informele en directe contacten met collega's en studenten en intensieve relaties met het werkveld. Tijdens de open dag in Deventer kan men nader kennis komen maken met Saxion als werkgever en is een informatiepunt voor vacatures en sollicitanten.

Kijk hier voor meer informatie over de open dagen.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Bouwens van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion Hogescholen, telefoon 053 - 487 16 40.