Gemeente Eindhoven

Persbericht 26 maart 2008, no. 081

Nationale Sportweek op Sportcomplex Eindhoven-Noord Nederland is in de week van 28 maart t/m 5 april 2008 in de ban van sport en bewegen. Dan wordt de Nationale Sportweek gehouden. Sportcomplex Eindhoven speelt hier graag op in en organiseert samen met Gonzo & co en het ROC Eindhoven twee speciale evenementen. Doe mee en ervaar zélf aan den lijve hoe leuk, gezellig en gezond sport kan zijn, elke dag!

De Nationale Sportweek is bedoeld voor iedereen die iets heeft met sport of juist iets wil gaan dóen met sport en bewegen. Elke dag staat een andere sport centraal.
Iedereen kan aan de sportweek evenementen op Sportcomplex Eindhoven-Noord deelnemen. De activiteiten worden begeleid door sport- en zweminstructeurs en studenten van de opleiding Toerisme, veiligheid en sport van het ROC Eindhoven.
Programma

* woensdag 2 april 2008 - Water & Outdoor dag Op het buitenterrein van het Ir. Ottenbad wordt van 13.00-17.00 uur een spektakelmiddag georganiseerd. Ga de uitdaging aan met de klimtoren of de survivalbaan, zet je beste beentje voor met vlotbouwen, mountainbiken, panna bal of levend tafelvoetbal en vind je weg in de speleobox of met disc-golf. In het 25 meter binnenbad vindt van 15.00-17.00 uur een waterspektakel plaats met allerlei waterspelen zoals stepdans, circuit en waterbasketbal.
Inschrijven vooraf is niet nodig en je hoeft ook geen zwemdiploma te hebben.
Voor deelname aan de Water & Outdoor dag gelden de normale entreeprijzen van het Ir. Ottenbad. Kaartjes zijn te koop aan de kassa van het zwembad.


* donderdag 3 april 2008 â recordpoging 30 minuten bewegen Sporthal De Vijfkamp is van 11.30-12.00 uur het sportieve toneel voor de recordpoging 30 minuten bewegen. Doel is om zoveel mogelijk mensen te laten bewegen en hen zo te stimuleren dit voortaan dagelijks te gaan doen.
In de sporthal aan de Vijfkamplaan krijgen de deelnemers een gezamenlijke tai-bo variatie voorgeschoteld. Iedereen kan hieraan gratis meedoen. Wijkbewoners, scholieren en studenten, personeel van omliggende bedrijven en andere belangstellenden worden van harte uitgenodigd voor de recordpoging 30 minuten bewegen op Sportcomplex Eindhoven-Noord. U komt toch zeker ook? Informatie
Alle informatie over de Nationale Sportweek op Sportcomplex Eindhoven-Noord is verkrijgbaar bij Geert van Kasteren van de unit Activiteiten, tel (040) 238 88 06, e-mail
g.van.kasteren@eindhoven.nl.

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
route
Postadres:
Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum
tel. 040-238 60 00
of stuur een e-mail