Gemeente Wassenaar

Afsluiting A44

In verband met onderhoudswerkzaamheden wordt de A44 in de richting van Den Haag

vanaf knooppunt Burgerveen tot toerit Leiden Zuid (nr. 9) van vrijdag 28 maart 22:00 uur tot en met maandag 31 maart 05:00 uur voor alle verkeer afgesloten.


- Het verkeer vanuit Amsterdam in de richting Den Haag/ Leiden/ Wassenaar wordt omgeleid via de A4.


- Het verkeer vanuit Amsterdam in de richting Sassenheim/ Voorhout wordt omgeleid via de N207


- De toerit Leiden - Zuid (nr. 9) zal open blijven voor het verkeer.

Alternatief vervoer

Rijkswaterstaat biedt alternatief vervoer aan in de vorm van het van AnaarBetertrein- en -buskaartje. Met het vanAnaarBeter-buskaartje kunt u in de weekenden tijdens de werkzaamheden op 29 en 30 maart voordelig reizen op de lijndiensten 50, 51 en 164 van Connexxion. Het kaartje is voor 2,- (retour) te koop bij de buschauffeur. Overstappen met dit kaartje is niet mogelijk. Voor meer informatie over de route en de vertrektijden van de lijndiensten zie www.connexxion.nl.

Met het vanAnaarBeter-treinkaartje kunt u tijdens de werkzaamheden op zaterdag 29 en zondag 30 maart voordelig reizen tussen Den Haag, Leiden en Haarlem (en tussenliggende stations) in beide richtingen. Het kaartje is voor 2,- (retour 2e klas) te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop Acties/ Evenementen. Vergeet niet uw kaartje te stempelen in één van de gele stempelautomaten. Het kaartje is een dag geldig. Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij het NS-servicepunt.

Voor meer informatie zie www.vananaarbeter.nl
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl