Gemeente Ede

nummer 60 / Ede, 27 maart 2008

Expositie in stadskantoor De Doelen; Activiteit in de wijk

Vanaf vrijdag 28 maart wordt in stadskantoor De Doelen, aan het Raadhuisplein 2, een expostie gehouden over de wijkactiviteiten voor 2008. De expositie heeft als titel: Activiteit in de wijk en is tot 4 juni te bekijken op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Beeld
De expositie Activiteit in de wijk geeft een treffend en verrassend beeld van de verschillende plannen voor de wijken van Ede in 2008. Deze plannen richten zich op concrete maatregelen, zoals het verbeteren van speelplekken en uitbreiding van fietsparkeerplaatsen in het centrum. Maar ook steeds meer op zaken die met leefbaarheid te maken hebben. Het organiseren van straatspeeldagen en buurtfeesten bijvoorbeeld, of het ondersteunen van bewonerscommissies in hun werkzaamheden. De plannen worden uitgevoerd door de gemeente, Welstede, Woonstede, de politie en de bewonersorganisaties, die samen het wijkteam vormen.
De wijkplannen verschenen begin dit jaar in de vorm van een overzichtelijk boekje. Om de plannen nog meer bekend te maken is deze expostie bedacht en vormgegeven. De plannen zijn ook te vinden op www.ede.nl . Via de startpagina kunt u het boekje eventueel down loaden.

---