IMCI sluit samenwerkingsovereenkomst met Mobestar uit Londen

28/03/2008 12:14

IMCI

IMCI, International Marketing Concepts and Innovation uit Voorburg en het beursgenoteerde (AIM) Mobestar uit Londen zijn afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Mobestar zal in de UK de verkoop en distributie van de IMCI-innovatie www.alwaysmobile.eu gaan verzorgen.

IMCI en Mobestar verdienden beiden hun sporen in de wereld van de nieuwe media met oplossingen en toepassingen voor de snelgroeiende markt van het Internet voor de mobiele telefoon. De producten zijn creatief, innovatief en drempelverlagend. Mobestar startte in 2004 en is sindsdien een snel groeiende onderneming met beursnoteringen in Londen en Frankfurt. IMCI beweegt zich ook sinds 2004 in de markt van de nieuwe media en vestigde met www.alwaysmobile.eu definitief haar naam. Always Mobile biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid op simpele wijze een internetsite voor de mobiele telefoon te creëren.

De verwachting is dat deze krachtenbundeling zal leiden tot een succesvolle introductie in de UK. Bovendien is het een belangrijke stap in de internationale uitrol van Always Mobile. Eerder boekte deze nieuwe service groot succes tijdens de Cebit in Hannover en leidde de Nederlandse introductie tot een substantiële uitbreiding van het aantal Nederlandse aanbieders van een internetsite voor de mobiele telefoon.

Michael Boevink, directeur IMCI over deze nieuwe samenwerking: "Voor ons onderstreept de samenwerking met Mobestar dat we innovatief bezig zijn in deze markt. Samenwerken met een vertrouwenspartner als Mobestar is een uitstekende stap naar verdere internationale uitrol."

Peter Richards, CEO van Mobestar sluit zich daarbij aan: "Always Mobile is een uitstekende dienst als aanvulling op onze innovatieve portfolio. Wij zijn al een tijd op zoek naar een partner als IMCI en zien uit naar het uitrollen van hun diensten binnen onze groeiende klanten base."





http://www.alwaysmobile.eu