BOVAG

28-03-2008
BOVAG drie jaar lang service partner Leontien's Ladies Ride

BOVAG heeft zich voor de komende drie jaren als service partner verbonden aan Leontiens Ladies Ride. Tot en met 2010 verleent BOVAG met medewerking van lokale ondernemers eerste hulp bij materiaalpech bij alle evenementen die onder deze noemer door voormalig wereld- en Olympisch kampioene wielrennen Leontien van Moorsel worden georganiseerd.

In 2008 worden in drie edities van de Ladies Ride 20.000 deelneemsters verwacht voor een recreatieve fietstocht van 35 of 65 kilometer. Behalve in en rond Zwolle (8 juni) en thuisbasis s-Hertogenbosch (21 september), vindt Leontiens Ladies Ride dit jaar ook plaats in Rotterdam, waarvandaan op 13 juli een route door het Groene Hart is uitgestippeld. Vorig jaar was BOVAG ook al van de partij als service partner.

Gratis reparaties
Het serviceteam van BOVAG voert bij de start en onderweg kosteloos kleine reparaties uit en stelt gratis leenfietsen beschikbaar wanneer de schade niet meer hersteld kan worden. Door de samenwerking met Vredestein worden zelfs lekke banden gratis vervangen. Via een centraal nummer kan tegen lokaal tarief contact op worden genomen met het callcenter van Eileen, waarna de pechvogel direct wordt doorverbonden met de dichtstbijzijnde serviceauto op het parcours. Om snelle service te garanderen, zet BOVAG per fietstocht minimaal zes mobiele teams in.

Etalage
Michael Zijlaard, echtgenoot van Leontien van Moorsel en drijvende kracht achter Leontiens Ladies Ride, is blij met de steun van BOVAG: Dat een gerespecteerde en professionele organisatie als BOVAG zich opwerpt als service partner van Leontiens Ladies Ride, draagt bij aan de betrouwbaarheid van het evenement. En aan de gezelligheid, want iedereen kan gewoon zorgeloos op pad! Maurice Manders, secretaris van BOVAG Tweewielerbedrijven, ziet Leontiens Ladies Ride als een mooie etalage voor het vakmanschap van de BOVAG-leden: Sleutel vergeten, band lek, ketting eraf, we hebben het allemaal wel voorbij zien komen afgelopen jaar, toen we voor het eerst bij het evenement waren betrokken. Dat hebben we toen allemaal snel en vakkundig kunnen oplossen. Die service blijven we de komende jaren graag leveren, net zoals de 1.500 BOVAG-tweewielerbedrijven dat elke dag doen. Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 28-03-2008