Gemeente Strijen


Bekendmakingen week 13

SayIt

(28-03-2008) Bekendmakingen
Burgemeester en wethouders van Strijen maken het volgende bekend:

Aanvraag om lichte bouwvergunning ontvangen van:
- Woningstichting De Maashoek voor het veranderen van de kozijnindeling op de percelen Nassaustraat 17 t/m 33 ( oneven), Bernhardstraat 76 t/m 92 (even) te Strijen (ontvangen 19 maart 2008).
- J.C. Schilperoord voor het plaatsen van een erfafscheiding op het perceel Kievitstraat 25 te Strijen (ontvangen18 maart 2008).
- C.C. van der Wel voor het oprichten van een serre op het perceel Keizersdijk 103 te Strijen (ontvangen 19 maart 2008).

Met vragen over het gebruik van eventuele rechtsmiddelen (bezwaren e.d.) tegen de verzoeken om bouwvergunning kunt u zich wenden tot het bureau Bestuursondersteuning in het gemeentehuis.

Algemene Wet Bestuursrecht
Burgemeester en wethouders van Strijen maken de volgende besluiten bekend:

Reguliere bouwvergunning eerste fase verleend aan:
- C. Bolwijn en R. Verzijl voor het gedeeltelijk vergroten van het woonhuis op het perceel Schenkeldijk 87 te Strijen (verzonden 27 maart 2008).

Vergunning voor het plaatsen van driehoeksborden verleend aan:
- Van Puffelen Buitenreclame, mevrouw G. Haile, Haltewachter 2-12 te Rotterdam voor het plaatsen van 5 aankondigingsborden van 7 april tot en met 20 april 2008 daarop de aankondiging van de campagne Fair aan de Maas (verzonden 26 maart 2008).

Tegen bovenstaande besluiten kunnen belanghebbenden binnen 6 weken nadat de vergunning is verzonden naar de aanvrager (of, wanneer er geen aanvrager is, na deze publicatie) een bezwaarschrift indienen bij het bestuurs¬orgaan dat het besluit heeft genomen. In het bezwaarschrift moet staan waarom u het niet eens bent met het be¬sluit. Aan het indienen van een bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden. De behandeling van een bezwaar¬schrift mag volgens de wet maximaal 14 weken in beslag nemen. Het besluit treedt direct in werking, ook al wordt er bezwaar gemaakt. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het bezwaarschrift is beslist, het besluit niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Dordrecht een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Een voorlopige voorziening kan alleen worden gevraagd als er ook bezwaar is gemaakt. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. Aan het vragen van een voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden (griffierechten). Voor vragen over uw bezwaar- en beroepsmogelijkheden kunt u contact opnemen met het bureau Bestuursondersteuning.