Politie houdt controle

Zutphen, 28-03-2008 o De politie van Zutphen heeft met medewerking van het regionale Verkeershand-havingsteam en controleurs van de gemeente donderdag 27 maart een controle gehouden in de wijk Waterkwartier. Naast een verkeerscontrole werd ook gecontroleerd op overlast. In totaal werden 126 bekeuringen uitgeschreven.

6 Zutphen Politie houdt controle De politie van Zutphen heeft met medewerking van het regionale Verkeershand-havingsteam en controleurs van de gemeente donderdag 27 maart een controle gehouden in de wijk Waterkwartier. Naast een verkeerscontrole werd ook gecontroleerd op overlast. In totaal werden 126 bekeuringen uitgeschreven.

Hier een lijstje van een aantal feiten waarvoor bekeurd werd:

1 x voor een niet zichtbare kentekenplaat 1 x voor een ander kenteken op aanhangwagen 2 x voor onjuiste/ontbrekende hulpkoppeling 15 x voor niet dragen autogordel 1 x voor het geen voorrang verlenen aan een voetganger 4 x voor niet handsfree bellen 38 x voor het negeren van het rode verkeerslicht 4 x voor foutieve of niet werkende verlichting 17 x voor het overschrijden van de maximum toegestane snelheid 4 x voor opgevoerde bromfiets 2 x geen helm dragen 1 x voor fout parkeren 3 x voor loslopende honden 1 x voor niet correct aanbieden van afval 1 x voor openbare dronkenschap