Politiebond ACP

27 maart 2008

Tot en met 1 april digitaal stemmen

Categorie: ACP - nieuws, Actueel

Niet alle ACP-leden zijn aanwezig tijdens de ledenraadplegingen. Daarom kun je vanaf vandaag tot en met 1 april ook digitaal je mening geven.
laat jij je stem horen?!

Gerrit en Wiep geven in elke regio presentaties over het voorstel van de minister. Daarin komen verschillende scenario's en vragen aan bod. Wat gebeurt er als ik ja/nee zeg? Wat houdt het voorstel van de minister precies in? Wat is er de afgelopen weken precies gebeurd?

Uitleg
Door je stem te laten horen via internet (www.acp.nl/uitleg) laat je de Algemene Vergadering (AV) weten wat jij wilt. Om je zoveel mogelijk informatie te geven, hebben wij de presentatie die Gerrit en Wiep toegankelijk gemaakt op de site. Door de sheets door te nemen, krijg je een goed beeld van het proces van december tot 11 maart en de inhoud van het voorstel van de minister. In een paar minuten tijd, krijg je zoveel mogelijk belangrijke informatie om uiteindelijk een goede afweging te kunnen maken. Naast het filmpje en de presentatie vind je op dezelfde pagina ook de veelgestelde vragen, de brief en het voorstel van de minister.

Stemmen
Stemmen kan alleen als ACP-lid. Dit kan door in te loggen op de site. Onder de presentatie staat een inlogveld. Alle leden zijn automatisch geregistreerd. Iedereen kan dus als het goed is al inloggen. Dit kun je doen met lidnummer. Te vinden op de wikkel van je Politiebericht. En je postcode (bijvoorbeeld: 3813DT. Dus aan elkaar geschreven met hoofdletters. Weet jij je lidnummer niet? Kun je niet inloggen door technische problemen? Stuur een e-mail naar:
ledenadministratie@remove-this.acp.nl. Bellen tijdens kantooruren kan ook: 033- 4952888.

Eenmaal ingelogd, kun je één keer je stem laten horen. Ga naar: www.acp.nl/uitleg.

---

Links:
www.acp.nl/uitleg