Ingezonden persbericht


Marktplaats.nl gekozen tot beste handelsite bij Thuiswinkel Awards 2008

Emmeloord, 28 maart 2008 Marktplaats.nl is gisteravond tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards uitgeroepen tot beste webwinkel 2008 in de categorie grote handelsites . Ruim 90.000 consumenten beoordeelde de door hen zelf genomineerde webwinkels met een rapportcijfer. De Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van brancheorganisatie Thuiswinkel.org. De publieksprijs werd ook in de categorieën computer hard- en software , cd s, dvd s, boeken, tijdschriften en games , consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en telefonie , persoonlijke verzorging en levensmiddelen , mode , reizen en vrije tijd , sport, speelgoed, hobby en cadeau en warenhuizen uitgereikt.

Een publieksprijs is de mooiste prijs die je kunt ontvangen , zegt Eugenie van Wiechen, Managing Director eBay.nl en Marktplaats.nl. Meer dan 900.000 mensen hebben door te stemmen gezorgd dat wij werden genomineerd en uiteindelijk als winnaar uit de bus zijn gekomen. Wij zijn dan ook ontzettend vereerd met deze blijk van waardering van onze gebruikers.

Over Marktplaats.nl

Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 220.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto s en huisraad. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.



Ingezonden persbericht