Ingezonden persbericht




P E R S B E R I C H T

Europa's grootste webwinkel in elektronica valt opnieuw in de prijzen Conrad wederom met een Thuiswinkel Award naar huis.

Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Thuiswinkel Awards op 27 maart in Noordwijk, is Conrad Electronic in de categorie Sport, speelgoed, hobby & cadeau 'groot' als beste thuiswinkel uitverkozen. Ook in 2006 sleepte de in Oldenzaal gevestigde en snelgroeiende onderneming al een Thuiswinkel Award in de wacht. November vorig jaar werd Conrad nog met de Elsevier Retail Jaarprijs bekroond vanwege het beste assortiment onder de webwinkels in Nederland. Volgens Frank de Groot, Marketing Manager van Conrad Benelux, is het "weliswaar niet de meest voor de hand liggende categorie waarin we dit jaar winnaar zijn geworden, maar we zijn er echt niet minder blij om. Het zegt uiteindelijk ook wel iets over ons assortiment op het gebied van modelbouw, modelspoor en andersoortige artikelen op het gebied van elektronica. Wij zijn per slot van rekening mede dankzij dit deelassortiment groot geworden in Nederland!"

Einde persbericht

Algemene info.
Conrad Electronic is Europa's grootste multi-channel retail organisatie op het gebied van elektronica. Naast haar hoofdvestiging in Duitsland, heeft Conrad ook eigen zelfstandige vestigingen in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Slovenië, Slowakije, Hongarije, Zweden, Groot-Britannië en Nederland. Conrad Electronic Benelux B.V. is verantwoordelijk voor de marketing- en salesactiviteiten in de Benelux en de gehele UK. De Nederlandse vestiging bevindt zich in Oldenzaal. Het assortiment van Conrad bestaat uit ruim 100.000 verschillende artikelen verdeeld in de segmenten: elektronica, componenten en onderdelen, modelbouw, energie, gereedschap, meettechniek, sound & light, computers enz. De verkoop geschiedt aan bedrijven en consumenten via de kanalen postorder en internet (home-shopping).



Ingezonden persbericht