Ingezonden persbericht


Startmotor of dynamo voor uw klassieke automobiel

Sinds Januari leveren wij voor veel klassieke automobielen een "moderne"start motor en dynamo het voordeel van een moderne startmotor is dat deze veel minder stroom vraagt, veel sneller ronddraaid dus uw motor sneller aan laat slaan. Vaak komt het voor dat bij klassiekers de motor pas aan slaat als de startknop losgelaten wordt! dit komt omdat de startmotor te veel stroom vraagt. Zelfs hoge compressie race motoren starten veel makkelijker op deze startmotoren. De startmotoren en dynamo's zijn veel lichter als de oude units.

De moderne dynamo is een uitkomst voor de oudere modellen. Het gaat om een moderne wisselstroomdynamo in het huis van een originele gelijkstroomdynamo. Zeker voor rally rijders is dit een uitkomst als er veel verlichting en/of andere accecoires gemonteerd worden en de oude dynamo het niet of nauwelijks meer aan kan. Er is geen verschil met de originele situatie zichtbaar maar u krijgt er wel heel veel betrouwbaarheid voor terug. Deze dynamo is leverbaar met + of - aan massa. Wij kunnen u adviseren wat te gebruiken.

Uiteraard kunnen wij deze apparaten ook voor u monteren. mocht u een afwijkende automobiel hebben dan kunnen wij u ook helpen want voor elke auto is een vergelijkbare startmotor of dymamo te maken. We hebben het dan over een levertijd van slechts enkele weken.

een prijsvoorbeeld;

High Torque startmotor voor DB2, MG, Ford, Jaguar XK en XJ 219.60 euro High Torque startmotor voor DB4, DB5, DB6 241.20 euro High Torque startmotor voor vele andere merken en type's bel voor een prijs! C45 dynamo voor DB4 , XK, E-type en vele anderen 552.60 euro prijzen zijn ex. btw en ex. montage

Voor meer informatie kunt u altijd bellen, we hopen u spoedig te ontmoeten voor de montage van een van onze producten of voor onderhoud en/of restauratie werkzaamheden aan uw automobiel!

met vriendelijke groet, kind regards,

801d5d.jpgGerhard Fokkens

Fokkens bv
AUTOMOBIELRESTAURATEURS

Rally accesoires shop
Rally Preparatie

op 07-2008 is onze nieuwbouw klaar!

tel.: +31(0)55 533 10 40
e-mail: info@fokkens.com internet: www.fokkens.com

Kanaal Zuid 54
7332 BC Apeldoorn
the Netherlands

mobile: +31(0)6 22 20 29 38