Ingezonden persbericht


Persbericht

UPS BENOEMT NIEUWE COUNTRY MANAGER VOOR DE BENELUX

AMSTERDAM, 28 maart 2008 - Harld Peters, die negen jaar ervaring heeft binnen UPS, is benoemd tot nieuwe Country Manager van de Benelux voor UPS. In zijn nieuwe functie is de 37-jarige Harld Peters verantwoordelijk voor meer dan 1500 medewerkers en alle pakketactiviteiten van het bedrijf in Nederland, België en Luxemburg. Peters is oorspronkelijk afkomstig uit Nijmegen.

Hiervoor was Peters Managing Director van UPS Supply Chain Solutions in Frankrijk en daarbij verantwoordelijk voor alle SCS activiteiten in Frankrijk waaronder de lucht- en zeevracht, wegvervoer en distributie.

Peters werkte vijf jaar in de logistieke branche voordat hij in 1999 begon als Contract Manager in the Supply Chain Solutions divisie van UPS, waarbij hij vanuit Nederland wereldwijd hightech klanten bediende. In 2002 werd hij gepromoveerd tot Senior Manager van Supply Chain Management in Nederland, waarna hij verschillende managementfuncties binnen UPS Supply Chain Solutions in Europa bekleedde.

Peters volgt Ian Wilson op, die de functie van District Package Operations Manager voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland heeft aangenomen.

Beeldmateriaal van Harld Peters is te vinden op: http://www.edelmanpr.nl/pressroom.php?Action=Illustrations&CompanyId=38

# # #

UPS is de grootste pakketdienst ter wereld en is wereldwijd toonaangevend op het gebied van supply chain services. Het bedrijf biedt tal van mogelijkheden voor het synchroniseren van goederen, informatie en fondsen. Het hoofdkantoor van UPS is gevestigd in Atlanta, VS, en het bedrijf is wereldwijd actief in meer dan 200 landen en gebieden. De aandelen van UPS worden verhandeld op de New York Stock Exchange (UPS). Meer informatie over het bedrijf vindt u op het Internet onder www.ups.com. Voor het meest recente nieuws over UPS, kunt u surfen naar www.pressroom.ups.com.

Contact:

Edelman Nederland

Fien Bertrams

Tel: 020 30 10 980

Mail: Fien.Bertrams@edelman.com