Gemeente Dirksland


Nieuwsberichten

28-03-2008

Onderzoek tevredenheid cliënten WMO op Goeree-Overflakkee

De vier gemeenten op Goeree-Overflakkee bieden ondersteuning aan mensen met lichamelijke beperkingen. Dit is vastgelegd in de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Wij vinden het belangrijk te weten wat mensen van deze ondersteuning vinden.

Het SGBO, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), doet hiernaar onderzoek in opdracht van de gemeenten op Goeree-Overflakkee.

Vrijdag 28 maart wordt een enquête verstuurd aan een willekeurig gekozen aantal cliënten in de vier gemeenten. De enquête bestaat uit een korte vragenlijst waarin vragen zijn opgenomen over verschillende aspecten van de ondersteuning. Naar verwachting worden in juni de uitkomsten van het onderzoek bekend gemaakt.

Wij stellen het zeer op prijs als u, wanneer u een vragenlijst ontvangt, de tijd wilt nemen deze in te vullen en te retourneren. Uw mening is immers van belang om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoeften van de klant. Heeft u nog vragen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Wmo-consulenten van de gemeente Dirksland (0187-608080).