Ingezonden persbericht


Stedelijk Museum Zutphen

PERSBERICHT

20 maart 2008

Klassiek en Pop in de Refter

Voor de derde keer presenteert het Stedelijk Museum Zutphen Talent in de Refter. Op vrijdag 28 maart a.s. verzorgen leerlingen van het Isendoorn College een aantal sprankelende muzikale optredens. Tweelingzussen en pianistes Jasmijn en Myrthe Buskens brengen respectievelijk klassiek en poprepertoire. Jolian Nieuwe Werne (zang) en Floor Sturkenboom (harp) brengen lichte muziek ten gehore. Het programma duurt ± een uur en begint om 15.30 uur.

Adoptieproject
Talent in de Refter' is een project dat vorig jaar door het Stedelijk Museum Zutphen is geadopteerd na het stadscongres 'Suffen of Zutphen?!' Toen werd de behoefte kenbaar gemaakt aan presentatieplekken waar scholieren hun talenten konden tonen. Iedere laatste vrijdag van de maand biedt het Stedelijk Museum Zutphense jonge musici de gelegenheid om in de Refter te laten horen wat zij waard zijn. Dat levert een steeds verrassend en afwisselend programma op, waarbij verschillende muziekstijlen de revue passeren.

Gesloten museum is niet dicht
Talent in de Refter is onderdeel van 'Gesloten museum is niet dicht', een uitgebreid activiteitenprogramma tijdens de verbouwing van het Stedelijk Museum: www.stedelijkmuseumzutphen.nl

Talent in de Refter III
Datum: vrijdag 28 maart 2008
Aanvang programma: 15.30 uur - toegang gratis
Locatie: Rozengracht 3, Zutphen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Stedelijk Museum Zutphen, tel.: 0575 - 51 68 78, email: stedelijkemusea@zutphen.nl.


---- --