Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Conclusion verhuist naar Utrecht Hoog

Utrecht, 27 maart 2008 - Het hoofdkantoor van Conclusion verhuist op 28 maart naar Herculesplein in Utrecht. Gezien de groei van deze meest veelzijdige zakelijke dienstverlener neemt de vraag naar meer kantoorruimte toe. "We hebben een super plek gevonden, zowel wat betreft bereikbaarheid als wat betreft inspiratiebron", aldus concerndirecteuren Erik Hallers en Roelof Bijlsma.

"De belangrijkste reden van de verhuizing is dat we geloven dat onze kracht ligt in de samenwerking tussen onze bedrijven. Nu kunnen we dit nog beter mogelijk maken door samen op één locatie te werken", vertelt Erik Hallers. "Op deze nieuwe locatie komen we elkaar vaker tegen om te overleggen, elkaar te leren kennen en te inspireren", aldus Michel Verspui. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van Human Capital. Klanten kunnen op een geïntegreerde wijze vanuit één locatie bediend worden. Er blijft natuurlijk wel een landelijke dekking bestaan met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Eindhoven en Groningen. De inspiratiebron is volgens Alfred van Duren, directeur van de Technology bedrijven, als volgt te omschrijven: "Hier kunnen we eindelijk onze ambities waarmaken om meer voor onze medewerkers te betekenen. Behalve in professionaliteit en kennis investeren we ook in biologisch eten, ruimte voor je eigen ontwikkeling en maken we een plek voor alle muzikale activiteiten".

Te Utrecht
Het gehele complex is ontworpen door professor Cees Dam van het gerenommeerde architectenbureau Dam & Partners uit Amsterdam. Karakteristiek aan zijn ontwerp is de spectaculaire hoogte van het hoofdgebouw van 80 meter. Naast een geweldig uitzicht over de Kromme Rijn, de stad en het stadion is er de eigentijdse uitstraling van het complex dat zorgt voor een super werkplek.

Over Conclusion
Conclusion is de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Conclusion heeft 1350 medewerkers in 30 werkmaatschappijen, die ieder specialist zijn binnen hun eigen vakgebied en werken voor de top 250 bedrijven. Conclusion levert consultancy, voert projecten uit en detacheert professionals. Het onderscheidend vermogen ligt in de kracht van samenwerken. Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Groningen.