Ingezonden persbericht


Erik de Zwart nieuwe stem van Radio Veronica

Naarden, 28 maart 2008 | Erik de Zwart wordt de nieuwe stem van Radio Veronica. Vanaf 28 april aanstaande is De Zwart te horen in alle vormgeving van dit radiostation.

Radio Veronica heeft een nieuwe station voice: Erik de Zwart. Met ingang van 28 april is Erik de stem van het station met de beste 80's & 90's hits en is hij te horen in alle vormgeving. In de jaren '80 presenteerde De Zwart bij Veronica radio- en tv-programma's waaronder 'de Nederlandse Top 40', 'Countdown' en 'Bart & de Zwart'.

Erik de Zwart: "Het is een prettig gevoel om na een mooie wereldreis van 16 jaar weer thuis te komen bij Radio Veronica."

Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica. "Erik de Zwart is een legendarische Veronica-stem. Daarom ben ik blij dat hij nu de nieuwe station voice wordt bij Radio Veronica. Dan is hij het visitekaartje van de zender en beter kan het niet!"

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.