Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Benoeming Diederik Banken tot Commercieel Directeur

Per 1 april 2008 wordt Diederik Banken Commercieel Directeur van BCD Travel in Nederland. Banken is op dit werkzaam als directeur Sales en Account Management bij BCD Travel. Met deze benoeming wordt hij verantwoordelijk voor Sales, Account Management, Marketing & Communicatie, E-Commerce en Product Management.

Door deze organisatorische bundeling van functies kan BCD Travel zich nog beter op de klant en de markt richten. Het commerciële team gaat inhoud geven aan de commerciële strategie en de benadering van klantsegmenten.

Diederik Banken startte zijn loopbaan in de ICT/Telecommunicatie branche bij Detron Group N.V. in de functies Corporate Sales Manager van Detron Public Networks B.V. en Directeur van Detron Mobile Networks B.V.


---

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 12 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 12.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Over BCD Holdings

BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingenen marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie) en Airtrade (toeristische reizen). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met ongeveer 14.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 13 miljard.

Ingezonden persbericht