Ingezonden persbericht


Persbericht
Maandag, 17 maart 2008

BAD BOYS FOR LIFE TOUR met: U.S. BOMBS (USA) + DEADLINE (UK) + CREEPSHOW (CAN) + DARKBUSTER (USA) + RADIO DEAD ONEs (DE) + SKI-KING (DE) - ENIGE NL SHOW!

De U.S. BOMBS hebben een heftige tijd achter de rug. Gekeken naar het verleden van de band zou je bijna zweren dat er een vloek op hun rustte! In het laatste jaar alleen al hebben ze te maken gehad met break-ups en gebroken harten. Toen de U.S. BOMBS net begonnen, gaven ze optredens waar ze maar konden. De band nodigde regelmatig een stel vrienden uit in een wasserette waar ze dan speelden tot de politie kwam om het optreden af te kappen. De spirit die los kwam bij deze shows heeft ook gezorgd voor de inspiratie voor het legendarisch album "Back To The Laundromat". In 2006 kwam hun nieuwste album uit genaamd "We Are The Problem". Nadat Deadline is geëvolueerd van een band waarbij je meteen denkt aan stalen neuzen en oi! punk komen ze eind 2006 met het album "Take a Good Look" wat perfect gestroomlijnde en ultra melodieuze streetpunk bevat. Natuurlijk, heel veel bands maken muziek in dit genre, maar wat zij niet hebben is het geheime wapen Liz Rose! De vrouwelijke zangeres van de band zorgt voor de unieke punkrock mix van deze band. The Creepshow is het best te beschrijven als horrorpunkrock. Deze drie mannen en dame maken vooral live hun naam waar. Deze Canadezen weten hoe ze het publiek moeten overtuigen. Met een gitariste, contrabassist, pianist en een drummer maken ze vrij simpele, catchy punkrock. The Creepshow toert nu al een tijdje met de nieuwe zangeres/gitarist Sarah Sin. Sarah Sin zal permanent de vorige zangeres Hellcat vervangen. Darkbuster speelt een unieke mix van punk, ska en hardcore invloeden. In Amerika speelt Darkbuster met bands zoals The Mighty Mighty Bosstones en Dropkick Murphy's. Als je de muziek van Social Distortion, The Clash, Cock Sparrer of The Sex Pistols leuk vind dan zal Darkbuster je ook zeker niet teleurstellen! Radio Dead Ones begon toen de vier vrienden elkaar ontmoeten en sinds 2003 hebben ze in heel Berlijn en een aantal plaatsen daarbuiten gespeeld. Ze werden een uitbundige live band en veroverden het podium als geen ander. Al snel kwamen er aanbiedingen voor opnames en waren de eerste releases een feit. Het is de ultieme punkrock band die klaar is om de wereld te veroveren. De Ski-King heeft diverse talenten die naar voren komen in zijn optredens. Je kunt hem boeken voor een one man show, als Johnny Cash coverband of als entertainer voor een karaoke show.

Datum: Vrijdag 28 maart
Deur open: 18:00
Toegang: ¤ 16,50
Locatie: WaterFront / grote zaal
Meer info: www.waterfront.nl / www.theusbombs.org / www.deadline-uk.org / www.thecreepshow.org www.darkbuster.net /www.radiodeadonce.de / www.ski-king.de Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl