Kinder-/familievoorstelling Karel de Kok en de Droom van de Koning

In het kader van âBorsele Cultureelâ is er op zaterdag 29 maart om 14.00 uur in De Stenge te Heinkenszand een
kinder-/familievoorstelling van Karel de Kok. Ze spelen een familiemusical voor iedereen vanaf 3 jaar met als titel âde Droom van de Koningâ.

Weer zoân geweldige Karel de Kok-voorstelling van Van Hoorne Events! Inmiddels hebben al meer dan 125.000 mensen de drie helden uit deze kindermusicalreeks gezien. Karel de Kok, Hofdame Frandolien en Hoofdlakei Fransiscus werken op een mooi en liefelijk kasteeltje boven op een berg, dat uitkijkt over Klaagmaarnietland. Koning Klaagmaarniet is een lieve, goede, maar vooral vrolijke koning. Hij is alleen erg lui. Hij eet en slaapt de hele dag. âs Morgens is hij nooit voor elf uur wakker. Behalve vandaag⦠Wat doet de Koning om zeven uur op? Waarom staat hij zo te piekeren? Wat is er aan de hand met Koning Klaagmaarniet? Karel en zijn vrienden staan voor een raadsel. Hoe dit verhaal zal aflopen is te zien in Karel de Kok en de droom van de Koning.

Na vier succesvolle seizoenen komen Karel, Frandolien en Fransiscus dit jaar met alweer het vijfde spetterende musicalavontuur in het theater. Deze ware kinderklucht vol hilarische grappen en swingende muziek eindigt, zoals altijd, voor jong en oud in een waar feestje. En natuurlijk is er na de voorstelling een Meet & Greet met de acteurs.

Kijk snel op de website www.KareldeKok.nl. Daar staan veel fotoâs, een beschrijving van kasteel Klaagmaarniet en nog veel meer leuke dingen!

De toegangsprijs bedraagt ⬠5 voor kinderen en ⬠7 voor volwassenen. Reserveren bij het Vrijwilligershuis: tel. (0113) 311999 op maandag, dinsdag en donderdag 9.00-15.00 uur, op woensdag 9.00-12.00 uur, per e-mail: info@vrijwilligershuis.nl of via de website www.cultureleraadborsele.nl.