Partij van de Arbeid

Help mee aan een beter milieu!

12-03-2008 01:22

Op 29 maart organiseert de PvdA het Duurzaamheidsfestival in het Museon in Den Haag. De PvdA heeft op sleutelposities in het kabinet bewindspersonen zitten die echt iets aan het milieu kunnen doen. Maar er moet meer gebeuren. Duurzaamheid moet een virus worden en daar hebben onze politici uw hulp hard bij nodig!

In aanloop naar het festival willen we u vragen mee te helpen het virus te verspreiden door originele en praktische huis-, tuin- en keukentips om het milieu te sparen naar ons op te sturen. Wij publiceren deze op onze website. De inzender van het beste, leukste en origineelste duurzame idee mag de tips aanbieden aan minister Cramer en ontvangt een groen verassingspakket. U maakt extra kans op deze eerzame rol als u de tip zelf natuurlijk ook al in uitvoering brengt.

Uw tips en ideeen kunt u sturen naar: kenniscentrum@pvda.nl

Het festival
U bent van harte uitgenodigd om op 29 maart a.s. aanwezig te zijn op het PvdA Duurzaamheidsfestival, dat plaatsvindt op een zeer toepasselijke locatie: het Museon in Den Haag, het museum over het ontstaan van de aarde. Het museum is tijdens het festival vrij toegankelijk. Ook is er de mogelijkheid om onder leiding van een conservator een rondleiding te doen.

Het festival begint met een plenair gedeelte onder leiding van cabaretier Jan Jaap van der Wal. Poolreiziger Marc Cornelissen spreekt over zijn expedities naar de Noord- en Zuidpool, waardoor hij zeer betrokken is geraakt bij klimaatonderzoek en het zoeken naar oplossingen voor het broeikaseffect. Daarna zijn er twee workshoprondes met de bewindspersonen en tot slot sluiten we plenair weer af.

In verband met de organisatie en de indeling van de verschillende activiteiten is het noodzakelijk u aan te melden. Ook niet-PvdA-leden zijn van harte welkom! Meer info kunt u vinden op www.pvda.nl/duurzaam