Gemeente Venlo


Rondkijken op het Kazerneterrein

21-3-2008

Op zaterdagmiddag 29 maart organiseert de gemeenteraad rondleidingen op het Kazerneterrein. Dit gebeurt in de aanloop naar de hoorzitting hierover op 2 april.

Op 2 april organiseert de gemeenteraad in De Staay een hoorzitting over het Kazerneterrein. De raad wil graag weten wat inwoners van Venlo en andere belanghebbenden vinden dat er met het terrein moet gebeuren: hoe zou het Kazerneterrein er in de toekomst uit moeten zien? Welke visies en ambities leven hierover in Venlo? Wat doen we en wat willen we met deze strategische locatie? Dat wil de raad horen vanuit de stad.

Vóór je kunt zeggen wat er met het Kazerneterrein moet gebeuren moet je het terrein eigenlijk eerst gezien hebben. Dat kan op 29 maart! De raad organiseert die dag rondleidingen over het Kazerneterrein. Dan kan iedereen een kijkje komen nemen. Stadsgidsen geven in groepen rondleidingen en vertellen over het terrein, de gebouwen en hun historie. Daarvoor moet men zich wel vooraf aanmelden.

Rondleidingen Kazerneterrein zaterdag 29 maart:


* groep 1: 14.00 15.00 uur


* groep 2: 15.00 16.00 uur

Aanmelden kan tot donderdag 27 maart, 12.00 uur, telefonisch op 077 359 6127 of via de mail: raadsgriffie@venlo.nl. Daarbij moet men wel aangeven of men in groep 1 wil (om 14 uur) of in groep 2 om 15 uur).

Meer informatie is te vinden op www.venlo.nl/nieuwsrondderaad.htm