Ingezonden persbericht


RNN7 presenteert grote finale van "Het Leukste Bedrijf van Nederland".

Zaterdag 29 maart 2008 zal op de commerciële televisiezender een spectaculaire liveshow plaatsvinden van het door Bert Kuizenga en Chimène van Oosterhout gepresenteerde programma "Het Leukste Bedrijf".

In dit programma hebben een jaar lang wekelijks zeven bedrijven uit Nederland gestreden om een stapje dichterbij de titel "Het Leukste Bedrijf" te komen. Er werd gezocht naar humor, enthousiasme en een onderscheidend vermogen bij alle deelnemende bedrijven. De kijkers thuis bepaalden door telefonisch stemmen, wie er doorging naar de maandfinale. Na de spannende maandfinales, waarin het onder de bedrijven hard aan toe ging, zijn er veertien maandwinnaars uitgekomen.

Eén van deze veertien finalisten mag zich het eind van de avond "Het Leukste Bedrijf van Nederland" noemen. Naast deze titel neemt de winnaar een geldprijs van maar liefst E 25.000,- mee naar huis.

In een spectaculaire live-uitzending met Bert Kuizenga en Chimène van Oosterhout als presentatoren, wordt de kijker vermaakt met vele soorten entertainment. Alle bedrijven worden ook nog een laatste keer in het zonnetje gezet en naar voren gehaald. Verder zijn er diverse bekende Nederlanders uitgenodigd om deze avond bij te wonen en een optreden te verzorgen. Aan het eind van de avond zullen de stemmen van de kijkers worden geteld en komt de grote winnaar uit de bus!

Over RNN7

RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse Regiozender. De commerciële zender is inmiddels sterk gegroeid en te ontvangen door vijf miljoen mensen in Zuid-Holland, Zeeland, Flevoland en landelijk via Canal Digitaal en UPC Digitaal. RNN7 is een jonge familie- en nieuwszender die op korte termijn wil doorgroeien naar een landelijke speler in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding en een landelijk inzetbare programmering.

Voor meer informatie: www.rnn7.nl of www.hetleukstebedrijf.nl

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

E i n d e p e r s b e r i c h t