Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Feestelijke opening Sportschool Waalsport 29 en 30 maart

Oosterhout (gld), 10 maart 2008

Op 29 en 30 maart viert Sportschool Waalsport haar opening met een feestelijk programma. Iedereen is van harte welkom!

Op zaterdag 29 maart houden we open dag. Gedurende de hele dag zijn er workshops (waaronder Spinning, Steps, XCO, Breakdance) die voor iedereen toegankelijk zijn. Van 12 uur - 13.00 uur is er een voorstelling van Diabolo Huub, virtuoos jongleur en goochelaar. Er staat een springkussen voor de kinderen en er worden verse stroopwafels gebakken voor bij uw gratis kopje koffie. Op zaterdag 29 maart maakt u tevens kans op een gratis jaarabonnement t.w.v. E 480,00! U bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

Zondag 30 maart houden we een 5 uur durende spinningmarathon voor KWF Kankerbestrijding! De marathon duurt van 12.00 uur tot 17.00 uur. Dit doen we in samenwerking met "de Waalklimmers" (van de Stichting Alpe d'HuZes) die deze zomer minstens 6 maal de Alpe d'Huez gaan beklimmen! Al het sponsorgeld gaat naar het Koningin Wilhelmina Fonds. Bedrijven of particulieren kunnen sponsor worden en een of meerdere uren meefietsen op 30 maart. Voor info over de mogelijkheden, de kosten en om u aan te melden kunt u bij ons langskomen of contact opnemen met Waalsport, telefoon 06 47120922, of pierre.verkroost@waalsport.com.

Voor meer informatie over Waalsport, de opening en de spinningmarathon bent u van harte welkom bij Sportschool Waalsport, Groenestraat 6a in Oosterhout (Gld) of bezoekt u www.waalsport.com.