TROS

Hilversum, 25-03-2008

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 29 maart

Radio 2 - 16.00 uur

ANGELA GROOTHUIZEN TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 29 maart ontvangt Daniël Dekker in TROS
MUZIEKCAFÉ vanuit Studiocafé De Plantage de volgende artiesten:

Angela Groothuizen is niet alleen bekend van de Dolly Dots en talloze tv-programma's, ze brengt eind deze maand ook nog eens haar nieuwste solo-cd uit. Het album bevat dertien Nederlandstalige liedje. Zaterdag vast een voorproefje in TROS MUZIEKCAFÉ.

Michiel Borstlap studeerde zestien jaar geleden cum laude af aan het conservatorium. Sindsdien heeft hij met talloze grootheden als Gino Vanelli en Roy Hargrove samengewerkt. Hij componeerde zelfs in opdracht van de Emir van Qatar de allereerste Arabische opera in de geschiedenis. Michiel heeft een nieuwe cd uit waar hij zaterdag over vertelt en natuurlijk zingt hij hier ook een paar nummers van.

Tico*Verde is een pop/rockband uit Noord-Holland. Deze maand verscheen hun nieuwe cd. De band was de afgelopen jaren te zien als supportact van onder andere De Dijk en Keith Caputo. Tico*Verde maakt melodieuze popsongs en laat zich inspireren door artiesten als John Mayer. In TROS MUZIEKCAFÉ horen we hoe dat klinkt.

De Vlaamse band Voice Male scoorde hits in eigen land en is inmiddels ook bekend in Turkije, Zuid-Afrika, Zwitserland, Italië en Duitsland. Hun nieuwe cd 'Hit Stuff' is geheel a capella en staat vol met vocale hoogstandjes.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl