S'werelds 1e Nudistenbeurs compleet uitverkocht

HAARLEM - SPAARNEWOUDE, 20080329 -- Alle 25.000 kaarten die beschikbaar waren voor s' werelds 1e Nudistenbeurs ( 1 t/m 5 Aprl ) zijn compleet uitverkocht. De bezoekers komen uit alle delen van de wereld om deze exclusieve en allereerste Nudistenbeurs te bezoeken. Bezoekers kunnen de beurs alleen naakt bezoeken, en indien men in het bezit is van een registratie formulier. De beurs wordt gehouden in 10 verwarmde tenten op een breed terrein naast het Spaarnwoude Resort in het hart van Spaarnwoude, het prachtige langgerekte natuur- en recreatiegebied tussen Haarlem en Amsterdam.


Voor de pers is er ook een aparte ruimte ter beschikking met internet mogelijkheden, deze ruimte kan gekleed worden bezocht.

I.v.b.m de discretie en de enorme belangstelling van de media, wordt de pers alleen tijdens de opening a.s dinsdag toegelaten tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Indien u als pers aanwezig zou willen zijn, dan dient u dit vooraf te melden.

Organisatie

De Nudistenbeurs wordt georganiseerd door de Campingpas .nl
Houders van de Campingpas kamperen het hele jaar voordelig in het voor-, hoog- en naseizoen. Dat kan inmiddels bij meer dan 450 campings in Nederland en daarbuiten. De korting kan oplopen tot wel 50%!

De Campingpas is simpel en duidelijk: u koopt de pas voor slechts ¤9,50 en krijgt het hele
jaar tot wel 50% korting bij de deelnemende campings en bedrijven op vertoon van deze pas. Tevens krijgt u op vertoon van de Campingpas flinke
kortingen bij onder andere attractie parken en musea.
De aanschaf van de pas hebt u dus in een mum van tijd terugverdiend.
Meer informatie over de Campingpas: www.campingpas.nl




Ingezonden persbericht