Politie Zeeland


---


O-617-2008 Diefstal snorfiets, Goes
Uit een achtertuin in de Berkenstraat in Goes werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een, met beugelslot afgesloten, snorfiets gestolen.
Het betreft een zwarte Tomos Quadro met kentekenplaatje 54DSZ8. De waarde bedraagt enkele honderden euro's.

O-618-2008 Aanrijding in Kapelle
Op de A58 bij Kapelle vond zaterdag om 08.00 uur een aanrijding plaats.
Een 20-jarige Tilburgse automobilist reed over de A58 in de richting van Vlissingen. Ter hoogte van Kapelle haalde hij over de linker rijstrook een op de rechter rijbaan rijdende trekker met oplegger + oplegger in die werd bestuurd door een 32-jarige man uit Polen. De Tilburgse man verloor hierbij de controle over zijn voertuig en reed tegen de trekker. Zijn auto raakte zwaar beschadigd, de trekker liep lichte schade op.

O-619-2008 Aanrijding in Goes
Zaterdag rond 07.30 uur kwamen op de kruising N289 / Lewestraat / Buys Ballotstraat / Patijnweg in Goes een autobus en een bedrijfsauto met elkaar in botsing.
Een 50-jarige, uit Hoogezand afkomstige, bestuurder van een autobus reed over de Patijnweg, komende uit de richting van de Oranjeweg. Hij reed door het rode licht de kruising op. De bestuurder van de bedrijfsauto, een 30-jarige man uit Goes, reed over de Buys Ballotstraat en reed bij groen licht de kruising op. Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing en daarbij raakte de autobus zo zwaar beschadigd dat deze niet meer verder kon rijden. Alle inzittenden konden ongedeerd uit de bus komen. De kruising werd omstreeks 10.00 uur weer vrijgegeven.