Gemeente Echt-Susteren


HerriePop Indoor

Muziekinitiatief `De HerrieTent' organiseert op zondag 30 maart a.s. alweer de tweede editie van HerriePop en jij kunt erbij zijn! Na het succesvolle buitenfestival van 16 september 2007 vormt Discotheek Stoba in Echt nu het decor voor het indoor festival. De deuren gaan om 14.00 uur open en sluiten om 22.00 uur. Zeven verschillende bands, met allemaal hun eigen muziekstijl, beklimmen die dag het podium. De entree voor dit fantastische muziekspektakel is maar EUR 3,- en de presentatie is in handen van niemand minder dan Henk Steijvers, zanger van de Janse Bagge Band.

HerriePop is een onderdeel van Muziekinitiatief De HerrieTent, die jonge en/of beginnende bands de mogelijkheid geeft zich muzikaal te ontplooien en ervaring op te bouwen in de muziekwereld. Door het festival HerriePop kunnen deze bands podiumervaring opdoen en zich presenteren aan het publiek.

Programma

Net als vorig jaar betreedt Mystery Act als eerste het podium om op hun eigen wijze het publiek te entertainen. Mystery act bestaat uit ervaren muzikanten uit het muzikale netwerk en speelt rockcovers. Daarna is het tijd voor de christelijke band Donkeys Not Allowed

gevolgd door The Misstres and the Mediators. De punkrock band The Wrong Answer staat garant voor en aantal lekkere covers en natuurlijk ontbreken de rockers van Pandoras box, die net hun eerste album uitgebracht, ook niet. Met de melodische metalband Arkngthand is ouderwets headbangen gegarandeerd en rockkwartet Mojo Pin sluit de avond op een spetterende manier af!

Aanvang: 14.00 en duurt tot 22.00

Entree: 3 euro

Locatie: Stoba, Echt